Publicat per

MAGALUF, EL TURISME FANTASMA.

L’illa de Mallorca està abocada al turisme estacional d’estiu. Una de les zones més castigades per el turisme barat i de borratxera és la zona de Magaluf, situada a la localitat de Calvià, i més en concret en el carrer de Punta Ballena. Tot i l’impàs produït per la pandèmia i l’atura del turisme a l’illa, els hotelers han fet cas omís de les recomanacions per part de les entitats governamentals i han seguit oferint un turisme barat i de baixa qualitat. Cosa que ha fomentat l’estacionalitat d’una manera més dura a la zona.

Per aquesta raó, i com a periodista, m’interessa realitzar un reportatge periodístic per mostrar quina és l’actual realitat de Punta Ballena, més enllà del que volen vendre els hotelers i restauradors, i el Consell de Mallorca.

Debat1el MAGALUF, EL TURISME FANTASMA.

Deixa un comentari