Publicat per

Pre-proposta de projecte fotogràfic

Bona nit, primer de tot m’agradaria demanar disculpes pel retard, he tingut un petit inconvenient.

Aquí va la meva pre-proposta de fotoreportatge per tal de dur a terme aquest projecte final: Sempre he pensat que el barri on visc actualment, el barri de Sants, no té el suficient reconeixement que es mereix. A Barcelona, n’hi ha alguns de molt populars, que sempre estan en boca de tothom però n’hi ha d’altres com Sants que són els grans oblidats. Quan comentes a algú que vius a Sants, l’únic que et saben dir és: “Ah si, on l’estació!”.

Sants és un barri amb molta història. És un dels més antics de la ciutat i en els seus carrers sempre hi ha hagut molta vida i jo li tinc molt d’apreci ja que aquí, he madurat i m’he trobat a mi mateixa.  I si penso que el meu avi hi va nèixer i crèixer en anys de guerra, encara m’agrada més!

Amb aquest projecte m’agradaria plasmar la seva essència. La seva gent. La seva quotidianitat. El seu comerç. La seva arquitectura. La llum i l’alegria que sempre té inclús en els dies més foscos. L’objectiu és fotografiar tots els seus racons i donar-li la visibilitat que és mereix.

Debat1el Pre-proposta de projecte fotogràfic

  1. Jordi Barrero Alba says:

    Laura,

    EM sembla un bon projecte que et permetrà explorar les diferents tècniques treballades fins ara. Recorda que l’has d’emmarcar en algun supòsit real, en el que un client et faci aquest encàrrec o al qui puguis oferir-li el projecte.
    Endavant!
    Jordi

Deixa un comentari